Siirry sisältöön
09.11.2017

Koulutus: Myyntireskontra

09.00

Koulutukset, Avoin

Myyntireskontra -koulutus sisältää seuraavat osa-alueet: myyntireskontran sisältö, saatavien valvonnan perustiedot ja toimintatavat sekä myyntireskontran ja laskutuksen raportit.

Aika: To 9.11.2017 skype klo 9-11 ja video klo 13-15

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä sekä videoyhteyden kautta (eri kellonaika). Molemmat ovat samansisältöisiä tilaisuuksia.

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää myyntireskontran sisältö ja saatavien valvonnan prosessi Kiekussa. Lisäksi koulutuksen jälkeen on valmius hyödyntää järjestelmän vakioraportteja.

Sisältö: Myyntireskontra -koulutus sisältää seuraavat osa-alueet: myyntireskontran sisältö, saatavien valvonnan perustiedot ja toimintatavat sekä myyntireskontran ja laskutuksen raportit.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu skype-koulutukseen täältä ja video-koulutukseen täältä 1.11.2017 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot n. viikkoa ennen koulutusta. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä (mikäli virastosta on useampi osallistuja ja on mahdollisuus hyödyntää samaa skype-yhteyttä, riittää, että vain yksi ilmoittautuu).

Koulutus on osallistujille maksuton.