Siirry sisältöön
14.11.2023

Koulutus osa-aikaisille ja osa-aikaisuutta suunnitteleville palkansaajille lomien käsittelystä ja lomapalkasta

09.00

Koulutus palkansaajalle, Koulutukset, Avoin

Koulutuksessa käydään läpi mitä sinun olisi hyvä tietää kun olet osa-aikainen tai suunnittelet osa-aikaisuutta. Kerrotaan mm. miten osa-aikaisuus vaikuttaa työaikaan, lomien käsittelyyn ja lomapalkkaan. Esimerkein havainnollistetaan loman ajalta maksettavan lomapalkan muodostumista eri tilanteissa, esim. lomapalkan lisäys/vähennys ja prosenttiperusteinen lomapalkka. Käydään läpi myös arkipyhien vaikutus työaikaan ja lomapalkkaan.

Aika: ti 14.11.2023 klo 9.00-10.00

Toteutustapa: Klinikka toteutetaan Teams-yhteydellä, johon  TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Osa-aikaiset ja osa-aikaisuutta suunnittelevat palkansaajat

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi mitä sinun olisi hyvä tietää kun olet osa-aikainen tai suunnittelet osa-aikaisuutta. Kerrotaan mm. miten osa-aikaisuus vaikuttaa työaikaan, lomien käsittelyyn ja lomapalkkaan. Esimerkein havainnollistetaan loman ajalta maksettavan lomapalkan muodostumista eri tilanteissa, esim. lomapalkan lisäys/vähennys ja prosenttiperusteinen lomapalkka. Käydään läpi myös arkipyhien vaikutus työaikaan ja lomapalkkaan.

Tavoite: Koulutuksen jälkeen hahmotat kuinka osa-aikaisuutesi vaikuttaa lomiesi käsittelyyn ja lomapalkkaan.

Ilmoittautuminen: lmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu(at)palkeet.fi.

Koulutus on osallistujille maksuton.