Siirry sisältöön
07.09.2021

Koulutus: Osaava-järjestelmä HRD-asiantuntijalle

09.00

Koulutukset, Avoin

Koulutuksessa käydään läpi Osaava-järjestelmän keskeiset HRD:n tehtävät, mm. virastokohtaisten tavoitteiden tallentaminen Osaavaan, lomakkeiden luominen, puolesta tekeminen ja muut HRD-pääkäyttäjätehtävät, kuten lomakkeiden reititys ja poisto.

Aika: ti 7.9.2021 klo 9.00 - 11.00

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon  TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: HRD-asiantuntijat, joilla on perustiedot Osaavasta

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi Osaava-järjestelmän keskeiset HRD:n tehtävät, mm. virastokohtaisten tavoitteiden tallentaminen, lomakkeiden luominen, puolesta tekeminen ja muut HRD-pääkäyttäjätehtävät, kuten lomakkeiden reititys ja poisto.

Mikäli Osaava-järjestelmän perustoiminnallisuudet eivät ole tutut, suosittelemme osallistumaan Osaava-järjestelmä esimiehelle -koulutukseen tai tutustumaan koulutuksen tallenteeseen ennen HRD-koulutukseen osallistumista. Ennen koulutusta kannattaa suorittaa myös eOppivan koulutukset Osaava - Valmentava työote ja Osaava - Valmentava työote käyttöön. Voit tutustua myös HAUSin tarjoamiin Osaava-koulutuksiin HAUSin koulutuskalenterissa

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi. 

Koulutus on osallistujille maksuton.