Siirry sisältöön
05.11.2019

Koulutus: SAP HCM-katselukoulutus ammattikäyttäjille

12.00

Avoin, Koulutukset

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet katsella ja tarkastaa oman organisaation tietoja, virkamiehen henkilö- ja sopimustietoja sekä nimikirjaan liittyviä tietoja perusjärjestelmästä.

Aika: Ti 5.11.2019 klo 12.00-15.00

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä, johon Tuve-verkkolaiset liittyvät videolla eTUVE-yhteydellä (tilataan Palkeista).

Sisältö: Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet katsella ja tarkastaa oman organisaation tietoja, virkamiehen henkilö- ja sopimustietoja sekä nimikirjaan liittyviä tietoja perusjärjestelmästä. Lisäksi koulutus antaa valmiudet tulostaa SAP HCM:stä nimittämiskirjat, työsopimukset, poissaolopäätökset ja todistuksen irtisanoutumisesta sekä nimikirjaotteen viraston omaan käyttöön. Koulutuksessa käydään läpi henkilöstöasiantuntijan toiminnallisuudet ja oikeudet SAP-järjestelmässä. Lisäksi käydään läpi keskeisimmät transaktiot ja infotyypit organisaatiohallinnassa (OM) ja palvelussuhteen hallinnassa (PA).

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu koulutukseen täältä koulutuksen alkuun mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä.

Koulutus on osallistujille maksuton.