Siirry sisältöön
19.09.2017

Koulutus: SAP HCM -katselukoulutus ammattikäyttäjille

09.00

Koulutukset, Avoin

Koulutuksessa käydään läpi henkilöstöasiantuntijan toiminnallisuudet ja oikeudet SAP-järjestelmässä.

Aika: Ti 19.9.2017 skype klo 9-11 ja video klo 13-15

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä sekä videoyhteyden kautta (eri kellonaika). Molemmat ovat samansisältöisiä tilaisuuksia.

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet katsella ja tarkastaa oman organisaation tietoja, virkamiehen henkilö- ja sopimustietoja tietoja sekä nimikirjaan liittyviä tietoja perusjärjestelmästä. Lisäksi koulutus antaa valmiudet tulostaa SAP HCM:stä nimittämiskirjat, työsopimukset, poissaolopäätökset ja todistuksen irtisanoutumisesta sekä nimikirjanotteen viraston omaan käyttöön.

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi henkilöstöasiantuntijan toiminnallisuudet ja oikeudet SAP-järjestelmässä. Lisäksi käydään läpi keskeisimmät transaktiot ja infotyypit organisaatio­hallinnassa (OM) ja palvelussuhteen hallinnassa (PA).

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu skype-koulutukseen täältä ja video-koulutukseen täältä 11.9.2017 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot n. viikkoa ennen koulutusta. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä (mikäli virastosta on useampi osallistuja ja on mahdollisuus hyödyntää samaa skype-yhteyttä, riittää, että vain yksi ilmoittautuu).

Koulutus on osallistujille maksuton.