Siirry sisältöön
18.04.2023

Koulutus: Valtiolle.fi-rekrytointijärjestelmä - Peruskoulutus osa 1

09.00

Avoin, Koulutukset

Koulutuksen ensimmäisessä osassa perehdytään hakuilmoituksen (sisäinen liikkuvuus, julkinen haku) laatimiseen Valtiolle.fi-järjestelmässä. Samalla käymme läpi kyselyiden luomisen ja automaattisten hakijaviestien muokkaamiseen. Käymme läpi, kuinka hakemuksia käsitellään, mitä dokumentteja hakijoista on mahdollista ottaa, miten tehdään hakijaviestintää ja mitä valmiita hakijaviestejä järjestelmästä löytyy. Tarkastelemme myös haastattelutoiminnon käyttöä.

Aika: ti 18.4.2023 klo 9.00-11.00

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Virastopääkäyttäjät, rekrytoijat ja rekrytoivat esihenkilöt

Sisältö: Klo 9.00-10.00 Hakuilmoituksen luominen (virastopääkäyttäjät, rekrytoijat )

Koulutuksen ensimmäisessä osassa perehdytään hakuilmoituksen (sisäinen liikkuvuus, julkinen haku) laatimiseen Valtiolle.fi-järjestelmässä. Samalla käymme läpi kyselyiden luomisen ja automaattisten hakijaviestien muokkaamiseen.

Klo 10.00-11.00 Hakijoiden käsittely (virastopääkäyttäjät, rekrytoijat & rekrytoivat esihenkilöt)

Käymme läpi, kuinka hakemuksia käsitellään, mitä dokumentteja hakijoista on mahdollista ottaa, miten tehdään hakijaviestintää ja mitä valmiita hakijaviestejä järjestelmästä löytyy. Tarkastelemme myös haastattelutoiminnon käyttöä.

Tilaisuudet tallennetaan ja ne löytyvät Kiekun ohjepankista, josta löytyy myös aiempien koulutusten materiaaleja ja tallenteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Koulutus on osallistujille maksuton.