Siirry sisältöön
20.04.2023

Koulutus: Valtiolle.fi-rekrytointijärjestelmä - Peruskoulutus osa 2

09.00

Avoin, Koulutukset

Koulutuksen toisessa osiossa perehdymme Valtiolle.fi-järjestelmässä organisaatiotietojen ylläpitoon sekä hakijaviestipohjien luomiseen. Päätämme rekrytoinnin ja otamme tiedostokokonaisuuden. Tarkastelemme myös käyttäjähallintaa.

Aika: to 20.4.2023 klo 9-11

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Virastopääkäyttäjät

Sisältö: Koulutuksen toisessa osiossa perehdymme Valtiolle.fi-järjestelmässä organisaatiotietojen ylläpitoon sekä hakijaviestipohjien luomiseen. Päätämme rekrytoinnin ja otamme tiedostokokonaisuuden. Tarkastelemme myös käyttäjähallintaa.

Tilaisuudet tallennetaan ja ne löytyvät Kiekun ohjepankista, josta löytyy myös aiempien koulutusten materiaaleja ja tallenteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Koulutus on osallistujille maksuton.