Siirry sisältöön
05.05.2022

Luottamusta laadulla - Laatu asiantuntijaorganisaatiossa -webinaari

13.00

Avoin, Etusivun nosto, Muut tapahtumat, Webinaarit

Tule kuulemaan, miten laatutyötä johdetaan eri organisaatiossa ja miltä laatu näyttää asiakkaan näkökulmasta.

Ohjelma

  • CAF-malli ohjaamassa valtion laatutyötä, toimitusjohtaja Kyösti Väkeväinen, HAUS Oy
  • Laatutyö Palkeissa - luottamusta laadulla, laatujohtaja Tuula Holappa ja johtaja Soile Röppänen
  • Case Maanmittauslaitos: laatu asiakkaan näkökulmasta, johtava asiantuntija Tuomo Haanpää, Maanmittauslaitos

Tilaisuuden juontaa Tuula Holappa Palkeista.

Puhujat

Kyösti Väkeväinen

Kyöstillä on pitkä kokemus organisaatioiden toiminnan, prosessien ja laadun kehittämisestä eri organisaatiosta vuosien varrelta. Hän on työskennellyt Nokialla, Metsolla ja Laurea-ammattikorkeakoulussa. Kyöstiä kiinnostaa erityisesti dataan perustuva toiminnan kehittäminen ja hän on suorittanut LeanSixSigma BlackBelt sertifioinnin. Tällä hetkellä hän toimii HAUS kehittämiskeskuksen toimitusjohtajana. Kyösti on väitellyt fysiikasta.

Johtaja, asiakkuusyksikkö Holappa Tuula
Tuula Holappa

Tuula toimii Palkeissa laadusta vastaavana johtajana. Tuulan tavoitteena on lisätä laatutietoisuutta ja kehittää laatutyötä Palkeissa. "Palvelujemme hyvä laatu nostaa asiakastyytyväisyyttä ja teemme laatua näkyväksi asiakkaillemme toimitettavan raportoinnin kautta", hän sanoo.

Palvelujohtaja Soile Röppänen
Soile Röppänen

Soilella on 20 vuoden kokemus HR-tehtävistä eri näkökulmista sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Erityisesti osaamisen kehittäminen, esimiestyön tutkiskelu sekä ihmisten kohtaaminen ovat mielenkiinnon ja kehittämisen kohteita. Viime vuosina painopisteenä työssä on ollut muutosjohtaminen, työn uusiutuminen ja työn automatisointi. Työskentely palvelukeskuksessa on monipuolista ja haastaa jatkuvasti tuottavuuden ja uusiutumisen reiteille.

Tuomo Haanpää

Tuomo vastaa tällä hetkellä Maanmittauslaitoksen laadunhallintamallin kehittämisestä ja sisäisistä auditoinneista. Tuomo on koulutukselttaan Kauppatieteiden maisteri (TAY) ja Hallintotieteiden maisteri (TAY). Lisäksi hän on suorittanut mm. EOQ Quality Manager -henkilösertifioinnin (European Organization for Quality, Suomen Laatuyhdistys), LEAN Master -tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon (MIF) ja ammatillisen opettajan pätevyyden (HAMK).