Siirry sisältöön
28.04.2022

Luottamusta laadulla - Laatu on yhteinen asia -webinaari

13.00

Avoin, Etusivun nosto, Muut tapahtumat, Webinaarit

Mitä laatu on? Kenelle se kuuluu organisaatiossa ja miten laatutyötä johdetaan? Muun muassa näihin kysymyksiin saamme vastauksen Luottamusta laadulla - Laatu kuulu kaikille -webinaarissa.

Ohjelma

  • Alustus laatuun: mitä kaikkien pitäisi tietää laadusta ja miten laatutyötä johdetaan? Vanhempi asiantungtija Petri Lehtipuu, Laatukeskus Oy
  • Case Helsingin yliopisto: Plan, do, check, act -periaate laatutyössä. Laatupäällikkö Anne Lepistö, Helsingin yliopisto
  • Case VEO Oy: Miten henkilöstö osallistetaan laatutyöhön? Prosessi- kehitys- ja laatupäällikkö Joonas Hynönen, VEO Oy

Tilaisuuden juontaa Tuula Holappa Palkeista.

Puhujat

Petri Lehtipuu

Dipl.ins. Petri Lehtipuu toimii Laatukeskuksen vanhempana asiantuntijana. Hän on työskennellyt johtamisen, laadun ja kehittämistyön parissa niin teollisuudessa kuin asiantuntija- ja palveluorganisaatioissa. Kouluttajana ja konsulttina hän toimii yritysten ja julkisten organisaatioiden kanssa, aiheina erityisesti laatujohtaminen, toiminnan arviointi ja prosessien kehittäminen.

Anne Lepistö

Anne Lepistö toimii Helsingin yliopiston laatupäällikkönä. Tehtäviin kuuluu yliopiston laadunhallinnan ja menettelytapojen sekä strategisten linjausten kehittäminen yliopiston johdon tukena. Tällä hetkellä Lepistö on valmistelemassa yliopiston vuonna 2023 toteutettavaa toimintarakenteen ja johtamisjärjestelmän arviointia.

Joonas Hynönen

Joonas Hynönen työskentelee mitä mielenkiintoisimmissa tehtävissä laadun ja prosessinkehityksen parissa VEOlla Vaasassa. VEOlla tehdään asiakasräätälöityjä ratkaisuja sähköntuotannon, jakelun ja käytön tarpeisiin eri teollisuuden aloille, joten temmellyskenttää riittää prosessien ja niiden rajapintojen välisessä kehittämisessä. Jatkuva parantaminen on Joonaksen intohimo, jonka parissa hän soveltaa päivittäin Lean-filosofian oppeja sekä erilaisia työkaluja korjaamalla sen mikä harmittaa.