Siirry sisältöön
03.11.2022

Perehdytys Matkapalvelun (lisäpalvelu) asiakkaille: Virkamatkustamisen ja M2 matka- ja kulunhallintajärjestelmän perusteet

09.00

Avoin, Koulutukset

Perehdytykseen voivat osallistua vain Hätäkeskuslaitoksen (HÄKE), Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT), Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA), Rahoitusvakausviraston (RVV), Oikeusrekisterikeskuksen (ORK), Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira), Tullin (TULLI) ja Palkeiden henkilöstö. Koulutuksessa käymme läpi asioita, joita matkustavan virkamiehen tulisi tietää virkamatkustamisesta. Opit kotimaan matkasuunnitelman ja –laskun laatimisen sekä käytännön vinkkejä järjestelmän käyttöön.

Aika: to 3.11.2022 klo 9.00 - 10.00

Toteutustapa: Koulutukset toteutetaan Teams-yhteydellä, johon TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Huomioithan, että perehdytykseen voivat osallistua vain Hätäkeskuslaitoksen (HÄKE), Valtion taloudellisen tutukimuskeskuksen (VATT), Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA), Rahoitusvakausviraston (RVV), Oikeusrekisterikeskuksen (ORK), Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira), Tullin (TULLI) ja Palkeiden henkilöstö.

Sisältö: Koulutuksessa käymme läpi asioita, joita matkustavan virkamiehen tulisi tietää virkamatkustamisesta. Opit kotimaan matkasuunnitelman ja –laskun laatimisen sekä käytännön vinkkejä järjestelmän käyttöön. Osallistujille toimitetaan tiivis ohjepaketti hyödyllisine linkkeineen.

Huomioithan, että osallistujien edellytetään suorittavan eOppivan Matkustaminen valtiolla –koulutuksen ennen koulutusajankohtaa. Koulutuksen suorittamiseen menee n. 30 minuuttia.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Koulutusta ei nauhoiteta,