Siirry sisältöön
07.09.2023

Perehdytys Matkapalvelun (lisäpalvelu) asiakkaille: Virkamatkustamisen ja M2 matka- ja kulunhallintajärjestelmän perusteet

09.00

Koulutukset, Avoin

Perehdytykseen voivat osallistua vain Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA), Ilmatieteenlaitoksen (FMI), Hätäkeskuslaitoksen (HÄKE), Oikeusrekisterikeskuksen (ORK), Palosuojelurahaston (PASURA), Pelastusopiston (PEO), Rahoitusvakausviraston (RVV), Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), Tullin, Valviran, Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT), Valtion talouden tarkastusvirasto (VTV) ja Palkeiden henkilöstö.

Aika: to 7.9.2023 klo 9.00-10.15. 

Toteutustapa: Koulutukset toteutetaan Teams-yhteydellä, johon TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Huomioithan, että perehdytykseen voivat osallistua vain Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA), Ilmatieteenlaitoksen (FMI), Hätäkeskuslaitoksen (HÄKE), Oikeusrekisterikeskuksen (ORK), Palosuojelurahaston (PASURA), Pelastusopiston (PEO), Rahoitusvakausviraston (RVV), Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), Tullin, Valviran,  Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT), Valtion talouden tarkastusvirasto (VTV) ja Palkeiden henkilöstö.

Sisältö: Koulutuksessa käymme läpi asioita, joita matkustavan virkamiehen tulisi tietää virkamatkustamisesta. Opit kotimaan matkasuunnitelman ja –laskun laatimisen sekä käytännön vinkkejä järjestelmän käyttöön. Osallistujille toimitetaan tiivis ohjepaketti hyödyllisine linkkeineen.

Huomioithan, että osallistujien edellytetään suorittavan eOppivan Matkustaminen valtiolla –koulutuksen ennen koulutusajankohtaa. Koulutuksen suorittamiseen menee n. 30 minuuttia.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen päättyy 5.9.2023 klo 12.00. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu(at)palkeet.fi.

Jos aiot liittyä koulutukseen videoneuvottelulaitteella, olethan yhteydessä Palkeiden Koulutuspalveluun (koulutuspalvelu(at)palkeet.fi) viimeistään vuorokautta ennen koulutuksen alkua.

Koulutusta ei nauhoiteta.