Siirry sisältöön
16.11.2021

Pilvipalvelut - Miksi pilvestä kannattaa puhua? -webinaari

14.00

Avoin, Etusivun nosto, Muut tapahtumat, Webinaarit

Tule kuulemaan, mihin maailma on menossa pilvipalveluiden suhteen! Miten pilvipalvelut edistävät asiakaskokemuksen rakentamista ja mitä hyötyä niistä on liiketoiminnalle?

Ohjelma

  • Alustus: Miksi pilvestä kannattaa puhua? Juha Koljonen, Palkeet
  • Mihin maailma on menossa pilvipalveluiden suhteen? Heikki Lahdensuo, Gartner
  • Pilvipalveluiden hyödyntäminen julkisessa hallinnossa, Tommi Kangasaho, valtiovarainministeriö
  • Case Osaava-palvelu, Jukka Ihanus, Palkeet
      

Puhujat

Heikki Lahdensuo

Haikki Lahdensuo työskentelle Executive Partner Gartnerilla. Taustalla hänellä on kymmenen vuotta CIO:na. Kiinnostuksen kohteita ovat muun muassa strategian toimeenpano, tulevaisuuden työ sekä toimintamallit ja teknologia digitalisaation mahdollistajina.

Tommi Kangasaho

Tommi Kangasaho toimii valtiovarainministeriön julkisen hallinnon tieto- ja viestintäteknisellä osastolla tietohallintoneuvoksena vastuualueenaan valtion ICT-palvelutuotannon ohjaus. Hän on toiminut tietohallinnon ja ICT-palvelukeskusten johtamistehtävissä. Osana valtion ICT-palveluiden ohjausta hän on osallistunut mm. valtion pilvipalvelulinjauksien valmisteluun.

Jukka Ihanus

Jukka Ihanus toimii palvelupäällikkönä Palkeissa vastuullaan osaamisen hallinta ja koulutuspalvelut. Oikealaisen tiedon ja asiakkaan kokemuksen sekä osaamisen hyödyntäminen on palveluiden kehittämisessä keskeisessä roolissa. Palvelua kehitetäänkin yhdessä asiakkaiden kanssa.