Siirry sisältöön
12.07.2017

Suomi Areena

13.30

Pori

Avoin, Muut tapahtumat

Heinäkuussa Porin SuomiAreenassa pohditaan sähköisten palveluiden ja uusien teknologioiden vaikutusta ihmiselämään MTV:n Pitääkö olla huolissaan -hittisarjan hengessä. Asialistalla ovat niin sähköinen postilaatikko, robotit kuin jatkuvasti monipuolistuvat uudet tietotyön muodot. Paneelin järjestävät yhteistyössä Väestörekisterikeskus, Aluehallintovirasto, Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeet sekä Valtiokonttori.

Mitä tapahtuu, kun yhä useampi palvelu siirtyy sähköiseksi? Mitä jos parvekeikkunani ulkopuolella surraa lentorobotti? Pitääkö olla huolissaan, jos lapseni ensimmäiset sanat ovat digi-digi?

Yhteiskuntamme digitaalista tulevaisuutta ruotii nimekäs nelihenkinen paneeli. Mukana ovat valtionhallinnon palveluiden sähköistämisestä vastaava kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, teknologiayritys Woltin toimitusjohtaja Miki Kuusi, näyttelijä ja juontaja Roope Salminen sekä näyttelijä, ilmaisutaidon opettaja ja taidemaalari Tuija Piepponen. Keskustelun juontaa uutisankkuri Kirsi Alm-Siira. Luvassa on viihdyttävää sanailua digitaalisista palveluista huikeita tulevaisuusvisioita unohtamatta!

”Suomi on jo ihan digi-digi – Pitääkö olla huolissaan?” -tilaisuus järjestetään keskiviikkona 12.7. Antinkatu 5:ssä klo 13.30–14.45.

Tervetuloa heinäkuussa SuomiAreenaan! Voit seurata paneelia myös suorana verkkolähetyksenä SuomiAreenan sivuilla. Twitterissä osallistut keskustelluun aiheilla #suomiondigi ja #suomiareena.