Siirry sisältöön
30.05.2023

Työnantajakuva-webinaari

13.30

Teams

Webinaarit, Etusivun nosto, Avoin

Webinaarissa saamme näkökulmaa julkishallinnon kiinnostavuuteen työnantajana, valtion työnantajakuvaviesteihin ja Valtiolle.fi-brändiin. Esiintyjinä tilaisuudessa ovat Duunitorin, valtiovarainministeriön ja Palkeiden edustajat.

Järjestämme työnantajakuva-webinaarin tiistaina 30.5.2023 klo 13.30-15.

Ohjelma:

 • Erilaisia näkökulmia työnantajabrändin tutkimukseen ja erityisesti käyttäytymisdatan hyödyntämiseen mielikuvien selvittämisessä. Kurkistamme julkishallinnon kiinnostavuuteen työnantajana sekä asioihin, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vetovoimaisuuden kehittämisessä. 
  Voit tutustua vuoden 2023 Kansallisen rekrytointitutkimuksen tuloksiin osoitteessa rekrytointitutkimus.fi.
  Johtava konsultti Lauri Vaisto, Duunitori
 • Valtion työnantajakuvan yhteiset viestit. Valtion yhteinen työnantajakuva - rasite vai rikkaus? Miten TA-kuvan tärkeyttä korostavat juhlapuheet muunnetaan arjen toiminnaksi ja saadaan otetta TA-kuvan tuhannen palan palapeliin?
  Neuvotteleva virkamies Marjaana Laine, valtiovarainministeriö
 • Valtiolle.fi brändin uudistaminen. Millaisen valtionhallinnon yhteisen työnhakukanavan haluamme rakentaa? 
  Rekrytointipäällikkö Tiia Vahvelainen, Palkeet.

Tilaisuuden juontaa Tiia Vahvelainen, Palkeet.

Webinaari on maksuton ja siitä julkaistaan tallenne Palkeiden verkkosivuilla.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Tervetuloa!

Puhujat

Lauri Vaisto

Työnantajabrändin johtaminen on lähes jokaisen työnantajan prioriteettina, kun kilpailu parhaasta osaamisesta jatkaa kiristymistään. Johtava konsultti Lauri Vaisto vetää Duunitorin strategia- ja brändikonsultoinnin palvelua, Employer Brand Advisorya. Lauri käy työssään jatkuvaa keskustelua Suomen suurimpien työnantajien HR-, markkinointi-, viestintä- ja liiketoimintajohdon kanssa. Hänen erityisosaamistaan ovat bränditutkimus ja datan hyödyntäminen, viestinnän ja markkinoinnin konseptointi sekä johtajuuden ja esihenkilötyön kehittäminen kestävän työntekijäkokemuksen perustana.

Marjaana Laine

Marjaana Laine on henkilöstöjohtamisen ja valtionhallinnon osaaja ja kehittäjä. Hän toimii valtionhallinnon kehittämisosastolla valtiovarainministeriössä, mutta tekee työtä paljon tiiviissä yhteistyössä virastokollegojen kanssa. Viime aikoina Marjaanan kädenjälki on näkynyt mm. eOppivassa, valtionhallinnon yhteisessä perehdytyksessä ja HAUSin omistajaohjauksessa. Työsarkaa riittää myös digiosaamisen parissa, valtion yhteisen lähtökyselyn suunnittelussa ja Valtion Henkilöstöjohdon Foorumin toiminnassa. Valtion yhteistä työnantajakuvaa Marjaana on kehittänyt ja vahvistanut jo 20 vuoden ajan. Arjessa hän uskoo siihen, että työssä saa ja pitää olla hauskaa!

Tiia Vahvelainen

Tiia Vahvelainen toimii rekrytointipäällikkönä Palkeissa. Tällä hetkellä hänen työpöydällään on meneillään valtionhallinnon rekrytointikokonaisuuden uudistamisen projekti. Tiia innostuu rekrytoinneissa nimenomaan hakijakokemuksesta ja miten sitä voidaan parantaa. "On myös hienoa nähdä, kun oikea henkilö ja tehtävä yhdistyvät onnistuneesti, ja valittu henkilö alkaa kukoistamaan tehtävässään", hän sanoo.