Siirry sisältöön
12.04.2022

Valtiolle.fi: Kyselyillä lisäarvoa rekrytointiin – kysely hakuilmoitukselle ja kysely hakeneille

13.00

Avoin, Koulutukset

Valtiolle.fi-koulutukset järjestetään vuonna 2022 aiemmasta poiketen tukiklinikka-tyyppisinä tilaisuuksina, jotka on jaettu pitkin vuotta. Tukiklinikat mahdollistavat vuorovaikutuksen kouluttajien ja osallistujien välillä perinteistä koulutusta paremmin. Tilaisuuksiin toivotaankin rohkeaa osallistumista ja kysymyksiä!

Aika: ti 12.4.2022 klo 13.00 - 13.45

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Tukiklinikat on suunnattu viraston Valtiolle.fi-pääkäyttäjille ja rekrytoijille. 

Sisältö: Valtiolle.fi-koulutukset järjestetään vuonna 2022 aiemmasta poiketen tukiklinikka-tyyppisinä tilaisuuksina, jotka on jaettu pitkin vuotta. Tukiklinikat mahdollistavat vuorovaikutuksen kouluttajien ja osallistujien välillä perinteistä koulutusta paremmin. Tilaisuuksiin toivotaankin rohkeaa osallistumista ja kysymyksiä!

Ajankohta on aina jokaisen kuukauden toinen tiistai klo 13.00 - 13.45. Jokaisessa tukiklinikassa on oma aihekokonaisuutensa, joista osallistujat voivat valita omaan tarpeeseensa parhaiten sopivat. Ti 12.4.2022 järjestettävän tilaisuuden aiheena on kyselyt.

Tilaisuudet tallennetaan ja ne löytyvät Kiekun ohjepankista, josta löytyy myös aiempien koulutusten materiaaleja ja tallenteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Koulutus on osallistujille maksuton.