Siirry sisältöön
13.12.2022

Valtiolle.fi: Viraston sisäisen liikkuvuuden prosessin tehostaminen – sisäinen haku Valtiolle.fi:ssä

13.00

Avoin, Koulutukset

Valtiolle.fi-koulutukset järjestetään vuonna 2022 tukiklinikkatilaisuuksina, jotka on jaettu pitkin vuotta. Tukiklinikat mahdollistavat vuorovaikutuksen kouluttajien ja osallistujien välillä perinteistä koulutusta paremmin. Tilaisuuksiin toivotaankin rohkeaa osallistumista ja kysymyksiä! 

Aika: ti 13.12.2022 klo 13.00 - 13.45

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Tukiklinikat on suunnattu viraston Valtiolle.fi-pääkäyttäjille ja rekrytoijille. Kuvauksessa on mainittu, mikäli läpikäytävät asiat vaativat virastopääkäyttäjän oikeudet.

Sisältö: Tilaisuuden alussa aihe alustetaan lyhyesti, jonka jälkeen keskitytään osallistujien kysymyksiin ja käyttäjäkokemusten jakamiseen. Kysymykset ja kokemukset voivat olla hyvin löyhästi päivän teeman ympäriltä. Tarkoitus on keskustella asioista, jotka järjestelmän osalta keskusteluttavat juuri sillä hetkellä.        

Tukiklinikat on jaettu teemoihin:

  • Syyskuu: ti 13.9.2022 Hakemusten ja hakijoiden käsittely                        
  • Lokakuu: ti 11.10.2022 Hyvä hakijakokemus – hakijaviestinnän vaiheet ja personointi. Käyttäjille, joilla virastopääkäyttäjäoikeudet.                        
  • Marraskuu: ti 8.11.2022 Valinnan jälkeen – valintapäätöksen tiedottaminen ja rekrytoinnin päätöstoimenpiteet                         
  • Joulukuu: ti 13.12.2022 Viraston sisäisen liikkuvuuden prosessin tehostaminen – sisäinen haku Valtiolle.fi:ssä    

Ajankohta on aina jokaisen kuukauden toinen tiistai klo 13.00 - 13.45. Jokaisessa tukiklinikassa on oma aihekokonaisuutensa, joista osallistujat voivat valita omaan tarpeeseensa parhaiten sopivat. 

Tilaisuudet tallennetaan ja ne löytyvät Kiekun ohjepankista, josta löytyy myös aiempien koulutusten materiaaleja ja tallenteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Koulutus on osallistujille maksuton.