Skip to main content


Vaikuttavampia yhdessä

Vuosi 2017 osoitti heti todeksi uuden visiomme ”Vaikuttavampia yhdessä”. Tuottavuuden kehitys palvelukeskuksessa oli erinomaista kaikissa palveluissa. Työn tuottavuus kehittyi lähes 12 prosenttia ja kokonaistuottavuus peräti yli 18 prosenttia. Tuottavuuden hyvään kehitykseen vaikuttivat etenkin palvelumäärien kasvu, yhtenäisyyttä tuonut, vuonna 2016 päättynyt valtionhallinnon yhteinen Kieku-hanke sekä vaikuttava kehittämistyö, jota teemme yhdessä asiakkaiden ja lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Myös osaamisen kehittyminen ja tehtävien organisointi tukivat tuottavuuskehitystä.

Vision lisäksi päivitimme syksyllä koko strategiamme. Muutoksen ja mahdollisuuksien strategian keskiössä ovat asiakastyytyväisyys sekä tuotannon automatisointi ja teknologioiden yhteen toimivuuden varmistaminen.

Palkeiden tehtävät laajenevat edelleen sekä henkilöstö- että talouspalveluissa, jatkossa palvelemme yhä enemmän myös suoraan valtionhallinnon virka- ja esimiehiä. On ilahduttavaa, että olemme saaneet aloittaa palvelutuotannon myös muutamille uusille asiakkaille. Vahva tahtomme on olla luottamuksen arvoinen yhteistyökumppani kaikkien asiakkaidemme palveluksessa. 

Kuulemme ja kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Asiakaspalvelumme uudistui vuonna 2017 ja saimme käyttöön nykyaikaisen ja helppokäyttöisen palvelujärjestelmän. Asiakkaat toivovat koko ajan laajempia talous- ja henkilöstöhallinnon sekä muita hallinnon palveluja. Olemmekin laajentaneet palveluvalikoimaamme ja tuotteistamme edelleen yhtenäisiä palveluja palvelukeskusmallin hyötyjen varmistamiseksi jatkossakin.

Automatisaatio ja uusien teknologioiden käyttöönotto vaativat vahvaa osaamisalueiden muutosta sekä osaamisen ja johtamisen kehittymistä tulevina vuosina. Nämä tekijät vaikuttavat vahvasti myös palvelurakenteeseen, ja tänä vuonna onkin ajankohtaista arvioida niin palvelujen tuotantorakennetta kuin palveluverkkoakin.

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme! On ilo tehdä yhteistyötä, jonka merkitys vain entisestään kasvaa yhteisten vastuullisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Pirjo Pöyhiä
Pirjo Pöyhiä

Katso video koko näytön kokoisena klikkaamalla videon oikean alalaidan kuvakkeesta

Voit katsoa videon suuremmassa koossa myös täältä.