Skip to main content

Handi-uutiset

Syventävää tietoa Handi-palvelusta on nyt saatavilla myös podcastien muodossa. Handi-uutiset -sarjassa kuullaan viisi jaksoa, jotka ilmestyvät viikon välien.

Handi-uutisten päätösjaksossa Ari elo Tilastokeskuksesta ja Pirre Puuppo Palkeista keskustelevat käyttäjien ja Palkeiden yhteistyöstä siinä vaiheessa kun Handi-palvelu on päivittäisessä käytössä.

Handi-uutisten neljännessä jaksossa kuullaan, mitä uutta ja mitä tuttua Handi-palvelussa työvälineenä on? Keskustelijoina ovat Minna Madsen Valtiokonttorista ja Kati Siikonen Palkeista

Handi-uutisten kolmannessa jaksossa kehityspäällikkö Minna Korpela ja palvelujohtaja Mikael Mantila Palkeista keskustelevat siitä, miten Handi vaikuttaa Palkeiden palvelutuotantoon, mikä muuttuu ja mikä pysyy ennallaan.

 

Toisessa jaksossa selvitämme, mitä kaikkea hankintojen digitalisointi on ja miten hankintatoimi ja tilaaminen kannattaa järjestää? Keskustelijoina Seija Friman Handi-ohjelmasta ja Eila Parviainen Maanmittauslaitokselta.

Ensimmäisessä jaksossa kuulemme, miten Handi-palvelun käyttöönottoon voi valmistautua ja miten Palkeet tekee yhteistyötä siinä asiakkaiden kanssa. Keskustelijoina tammikuussa olivat Maarit Kavola ja Harri Pekkarinen

Making of: tunnelmia Handi-uutisten tekemisestä.